arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Inschrijving

Inschrijving is mogelijk voor live deelname in Hotel NH Leeuwenhorst of online deelname vanuit huis.

LIVE deelname:

  • Bij inschrijving kunt u aangeven of u live aanwezig wilt zijn. Er mogen 650 deelnemers live op locatie deelnemen.
  • Live deelname is alleen mogelijk voor beide dagen.
  • Live deelname is afhankelijk van de geldende COVID-19 regels, indien live deelname niet mogelijk is, wordt de meerprijs gerestitueerd.

Inschrijftarieven:

V&VN VS leden* Niet leden VIOS**
Online 1 dag  EUR 150  EUR 225  
Online 2 dagen  EUR 195  EUR 275  EUR 95
Live 2 dagen  EUR 275  EUR 395  

* Let op: om in aanmerking te komen voor het tarief voor leden van de V&VN VS is het noodzakelijk dat u ook lid bent van de afdeling V&VN Verpleegkundig Specialisten. Het algemene lidmaatschap van de V&VN is hiervoor niet voldoende. Klik hier voor meer informatie.
**Inschrijving voor VIOS is geopend vanaf 15 september, enkel online aanmelding voor 2 dagen

Hotelovernachting
Indien u het congres live bijwoont, dan bestaat de mogelijkheid (op basis van beschikbaarheid) om tijdens registratie een hotelovernachting te boeken bij NH leeuwenhorst. De kosten bedragen € 127,50 voor een 1-persoons en € 150 voor een 2-persoons kamer, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Congresdiner
Voor deelnemers die het congres live bijwonen bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het congresdiner in Hotel NH Leeuwenhorst, op donderdag 7 oktober. De kosten van het diner zijn € 60 voor een 3-gangen diner inclusief bier, fris en wijn. Aanmelden voor het diner kan tijdens congresregistratie. Er is beperkte beschikbaarheid voor het congresdiner (vol = vol).
Deelnemers die reeds hebben ingeschreven voordat de mogelijkheid tot deelname aan het congresdiner werd aangeboden, hebben een uitnodiging ontvangen van het congressecretariaat om het diner toe te voegen aan hun registratie.

On demand
Inschrijving is inclusief toegang voor het on demand programma na afloop. Alle sessies van het parallelprogramma worden na afloop van het congres geaccrediteerd online aangeboden voor 3 maanden.

Annuleringsvoorwaarden
Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 1 september 2021 vindt restitutie plaats onder aftrek van EUR 35 administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.