arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier
Els Borst Prijs 2021

Els Borst Prijs 2021: Wie nomineert u?

De uitreiking van de Els Borst Prijs… elk jaar weer een kippenvel moment. Wat zijn we #trots op de Verpleegkundig Specialisten die deze prijs de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. En wat zijn we benieuwd naar diegene die de prijs dit jaar in ontvangst mag nemen. Heb je al een collega in gedachten? Lees dan snel verder hoe je ervoor kunt zorgen dat die persoon dit jaar een podium krijgt!

Wie wonnen de Els Borst Prijs?

2007 Petrie Roodbol
2016 Gineke Munting
2017 Odile Frauenfelder
2018 Sylvia Verhage
2019 Connie Rijlaarsdam
2020 Karin Kanselaar
2021 ?

De nominatie

Een verpleegkundig specialist die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt of een bijzondere inzet heeft getoond voor het beroep van verpleegkundig specialist, kan worden voorgedragen voor de Els Borst prijs. Lees meer over de richtlijnen en voorwaarden: https://www.jaarcongresvenvnvs.nl/els-borst-prijs/

Prijs

Aan deze prijs is een oorkonde, een interview voor het vakblad en een geldbedrag van € 500,- verbonden. De prijs wordt uitgereikt tijdens het jaarcongres van de V&VN VS op donderdag 7 oktober in Hotel NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout.

Terugblik 2020

Op het virtuele jaarcongres van V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft verpleegkundig specialist Karin Kanselaar de Els Borst Prijs 2020 gewonnen. Karin Kanselaar is werkzaam als verpleegkundig specialist in het Radboudumc in Nijmegen. Zij wint de Els Borst Prijs met name omdat zij de rol van regiebehandelaar in de medisch-specialistische zorg in alle facetten voor het voetlicht brengt.

Bekijk hier de beelden van 2020 terug!

2021

Wij zijn heel benieuwd wie dit jaar deze bijzondere prijs in ontvangst mag nemen
De voordrachten moeten voor 1 juni 2021 gemaild worden naar: Esmeralda de Zwart, secretariaat EBP: elsborstprijs@venvnvs.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met:
Bas Bol, bestuurslid V&VN VS: bas.bol@venvnvs.nl
Inge Rinzema, bestuurslid V&VN VS: inge.rinzema@venvnvs.nl
Esmeralda de Zwart, secretariaat EBP: elsborstprijs@venvnvs.nl

Ik wil iemand nomineren!