arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier
Kopie van Een subtitel toevoegen (3)

Programma bekend & inschrijving geopend!

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor het Jaarcongres V&VN VS. Het programma is bekend!. Het is de congrescommissie weer gelukt om samen met de input van de verschillende netwerken een mooi gevarieerd programma neer te zetten. Een programma waar we als beroepsgroep #trots op mogen zijn!

Hybride
De ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 gaan de goede kant op. Toch willen we jullie de mogelijkheid bieden om het programma online te volgen. Inschrijving is dus mogelijk voor live deelname in Hotel NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout (alleen deelname voor beide dagen) of online (dag inschrijving mogelijk).

Voor live deelname geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wij verwachten in september een goed beeld te hebben van het aantal deelnemers wat live aanwezig mag zijn. Te laat ingeschreven? Dan zetten we je inschrijving om naar online en krijg je de meerprijs terug.

Verbinding live aanwezig NH Leeuwenhorst vs. online vanuit huis
Het hybride Jaarcongres zal plaats vinden op een platform wat het mogelijk maakt om direct met andere deelnemers in contact te komen, ook wanneer deze op verschillende locaties het congres volgen. We zijn druk met de invulling; hierover later meer! Weet in ieder geval dat wanneer je thuis het programma volgt, de interactie optimaal is!

Jaarcongres V&VN VS – on demand
De sessies die je op de congresdagen niet volgt, worden net als vorig jaar on demand, geaccrediteerd aangeboden voor 3 maanden. Naast de accreditatiepunten van de congresdagen dus gedurende 3 maanden de tijd om nog veel extra punten te behalen. Elke sessie wordt naar verwachting geaccrediteerd met 1 punt.

Pubquiz 
Op donderdag 7 oktober staat om 16:00 uur een pubquiz gepland. Dusdanig opgezet dat deelname mogelijk is voor zowel live deelnemers vanuit Hotel NH Leeuwenhorst als online deelnemers vanuit huis. De quiz duurt een uur.

Congresdiner
Op dit moment weten we nog niet of de regels het toelaten om op locatie een congresdiner te organiseren. Wanneer hier meer inzicht in is, ontvangen de ingeschreven deelnemers voor live deelname hierover bericht en kunnen zij zich alsnog inschrijven. Locatie is Hotel NH Leeuwenhorst.

Hotelovernachting
Deelnemers die inschrijven voor live deelname kunnen bij inschrijving een hotelkamer boeken voor donderdag 7 oktober.

Graag tot donderdag 7 en vrijdag 8 oktober!