arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier
Een subtitel toevoegen

Plenair – Redden van levens door DNA

Susanne Baars, oprichter en uitvoerend voorzitter van de SocialGenomics MOONSHOT, die de wereld leidt in het creëren van awareness over het belang om wereldwijd samen te werken en het bouwen van global partnerships en technologie om universele toegang tot levensreddende informatie en behandelingen te creëren voor elke persoon op aarde.

‘We bevinden ons in een extreem interessante periode met vele baanbrekende wetenschappelijke innovaties op het gebied van precision medicine en genetica in het vooruitzicht.”

Door het bieden van zelfbeschikking over medische en genetische data en de mogelijkheid die te delen kunnen we patiënten helpen om sneller toegang te krijgen tot de juiste expertise zorg die ze nodig hebben. We kunnen nu voor het eerst in de geschiedenis AI gaan inzetten om de beste behandeling te vinden voor elke patiënt.

Stel je voor dat miljoenen mensen van allerlei communities wereldwijd straks hun data met meerdere onderzoeksinstituten kunnen delen. Met AI oplossingen kunnen patiënten, artsen en onderzoekers van elkaar leren en elkaar helpen om op basis van collectieve data inzichten de juiste behandeling te kiezen en nieuwe innovaties te ontdekken om ziektes de wereld uit te helpen.

Denk je eens in hoe groot de impact hiervan is voor ons bestaan!
#Unity #oneness #oneworld

Susanne Baars spreekt op de eerste dag van het Jaarcongres |  donderdag 7 oktober | 14:30-14:50