Ilaaf Al-Saidi

Over….

Ilaaf Al-Saidi is ook wel beter bekend als de columnist op de motor. Ze reist namelijk heel Nederland rond op de motor om de meest toffe verhalen te delen. Ilaaf heeft een achtergrond bij Defensie en de politie en geeft tegenwoordig lezingen over cultuur, veiligheid en veerkracht.

Presentatie

Doordat ik ben opgegroeid in meerdere culturen, had ik al gauw door dat verschillen voor frictie kunnen zorgen. Als ik werd aangesproken door mijn ouders, mocht ik geen oogcontact maken. Als ik de volgende dag door juf Leonie werd aangesproken, werd ze heel boos. Ik maakte namelijk geen oogcontact. ‘’Kijk naar me als ik tegen je praat!’’ Dat was zó verwarrend voor mij, want ik deed het juist uit respect.

Mijn missie:
“bruggen bouwen tussen mensen”

Waar ik ook heb gewerkt, in de entertainment, horeca, onderwijs, Defensie en de politie, merk ik de cultuurverschillen en het onbegrip dat hiermee wordt gecreëerd binnen een bedrijf. En juist het onbegrip wil ik laten verdwijnen! Mijn missie is duidelijk: “bruggen bouwen tussen mensen, want we lijken meer op elkaar dan we denken”.

  • Plenair: Ilaaf Al-Saidi

    “Bruggen bouwen tussen mensen”

    Datum: 10 okt 2024Tijd: 16:05 - 16:45 CET
    Doordat ik ben opgegroeid in meerdere culturen, had ik al gauw door dat verschillen voor frictie kunnen zorgen. Als ik werd aangesproken door mijn ouders,...