arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Tips & tricks on demand

Alle deelnemers van het Virtueel Jaarcongres V&VN VS hebben bericht ontvangen met een link om het account voor toegang tot het on demand programma te activeren.
Mail niet gekregen of kwijt? – mail naar registrations@congresscare.com
Al inloggegevens aangemaak? – log hier opnieuw in 

Bij het volgen van de sessies vragen wij uw aandacht voor het volgende:
– Volg de sessies bij voorkeur met een Chrome browser op een desk- of laptop.
– Zorg dat uw instellingen juist staan; goede internet verbinding en geluid aan.
– De sessies uit het parallelprogramma worden aangeboden voor accreditatie; de plenaire onderdelen + poster presentaties niet.
– U dient de gehele sessies gevolgd te hebben om in aanmerking te komen voor het accreditatiepunt. Wanneer u in minder dan 30 minuten geslaagd bent voor de sessie; kennen wij het punt niet toe. Dit betekent namelijk dat u de video niet helemaal bekeken hebt en direct naar de vragen bent gegaan.
– Het is mogelijk om in te schrijven voor losse sessies. (EUR 15 per sessie) en voor het gehele congres (reguliere inschrijftarieven). Deelnemers die inschrijven voor losse sessies kunnen de sessie direct volgen. Deelnemers die voor het gehele congres inschrijvingen ontvangen binnen 2 werkdagen de inloggegevens om een account aan te maken.

Wanneer u op problemen stuit; vragen wij u contact met ons op te nemen via registrations@congresscare.com of te bellen via: 073-6901415.