arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Tips & Tricks

Voorbereidingen

Link om in te loggen
Na inschrijving van het congres ontvangen alle op dat moment ingeschreven deelnemers een mail (let op verstuurd met afzender: noreply@eventinsight.io). U kunt nu inloggen in de virtuele congresomgeving.
Via  https://live.eventinsight.io/962-VJ2020/misc/virtualevent/  k
unt u inloggen met uw email adres en het aan u verzonden wachtwoord.

kunt u inloggen en met uw email adres

U kunt wel alvast wat rondsnuffelen en het volgende alvast doen:
– Uw profiel updaten met een foto, contactgegevens, functieomschrijving en LinkedIn profiel
– Uw persoonlijke agenda samenstellen.
– Een kijkje nemen in deelnemerslijst. Ziet u een oud studiegenoot, een collega van vroeger of misschien iemand van het bestuur die u graag wilt spreken tijdens het congres; stuur alvast een berichtje om af te spreken!

Tips voor een zo optimaal mogelijke deelname
– Open de ontvangen link via Chrome
– Neem bij voorkeur deel via een desktop of laptop.
Het platform is niet geoptimaliseerd voor gebruik in een mobiele browser, wel kunt u toegang krijgen tot het platform (met beperkte functionaliteit) door op uw mobiele device in instellingen, desktop modus aan te zetten.  
– Zorg ervoor dat u NIET deelneemt binnen een ziekenhuisomgeving of ander streng beveiligd netwerk. Test hier u connectie alvast ….https://live.eventinsight.io/check.html
– Deelnemen met een groep collega’s; leuk! Maar denk er wel aan dat iedereen individueel ingelogd moet zijn i.v.m. deelname registratie voor de accreditatie.
– Het is mogelijk om te netwerken met beeld en geluid; zorg er dus voor dat uw camera + geluid goed werken!
– Gebruik deze website voor een dubbelcheck van uw instellingen.

What’s in for me? – Functionaliteiten van het Virtuele Jaarcongres V&VN VS platform

Platform
Op het platform vindt u een overzicht van alle programmaonderdelen. Rechts in beeld is een algemene chat; deze wordt gelezen door dagvoorzitters Bas Bol en Nathalie van Elck (beide bestuursleden V&VN VS). U kunt in de chat algemene opmerkingen/vragen plaatsen. De organisatie kijkt ook mee; dus ervaart u problemen gedurende uw deelname; plaats ze dan op de algemene chat; dan kan er snel geschakeld worden of chat direct via de helpdesk. U kunt in en uit het platform zonder dat dit gevolgen heeft voor uw aanwezigheidsregistratie. Let wel: er wordt precies geregistreerd hoe lang u actief ingelogd bent.

Plenaire presentaties
De plenaire sprekers en programmaonderdelen zijn toegankelijk voor iedereen. U gaat naar de plenaire zaal via de button ‘programma’ op het platform. Tijdens de presentaties kunnen er via de chat vragen gesteld worden; na de presentaties zullen dagvoorzitters Bas & Nathalie de binnengekomen vragen selecteren en voorleggen aan de sprekers. Tijdens de pitches van de genomineerden voor de VIOS afstudeerprijs kan er gestemd worden. Beide functionaliteiten zijn zichtbaar binnen het scherm en spreken voor zich of poppen op wanneer aan de orde.

Parallel programma
Elke parallelronde heeft u de keuze 1 van de 5 sessies te volgen. U gaat naar de desbetreffende ‘virtuele zaal’ via de button ‘programma’ op het platform en betreedt de zaal. Tijdens de presentaties kunnen er via de chat vragen gesteld worden; sprekers zullen hier direct op in gaan of aan het einde van de sessie de vragen beantwoorden. Een spreker kan u uitnodigen uw vraag met beeld te stellen; u wordt dan met video zichtbaar voor de andere deelnemers. Let wel: hiervoor dient uw camera aan te staan.
Tijdens het parallelprogramma is het mogelijk om van sessie te wisselen; hier merken de sprekers niets van.

Poster presentaties
Tijdens het gehele congres is het mogelijk om de poster presentaties te bezoeken. Hier vindt u de posters, het bijbehorende abstract en een 3 minuten durende pitch, ingesproken door de auteur van de poster.

Netwerken
Tijdens het gehele congres is het mogelijk om op elk moment te netwerken.
Dit kan op twee manieren:
– U gaat naar de Netwerk Caroussel: hier wordt u ad random gekoppeld aan een andere deelnemer die ook in de Caroussel zit. U kunt 3 minuten met elkaar in gesprek. Daarna wordt u gekoppeld aan een andere deelnemer.

– U gaat naar ‘Deelnemers’. Hier kunt u op naam zoeken in de lijst actieve deelnemers. Heeft u de persoon gevonden die u wilt spreken; dan kunt u hij/zij een berichtje sturen; chatten en een video gesprek op starten waarbij u 1 op 1 een gesprek hebt. Evt. kunt u meerdere deelnemers aan dit gesprek (met beeld) toevoegen.

Netwerkbijeenkomsten – 15:00-16:00 uur.
Na afloop is het mogelijk om virtueel bijeen te komen met uw netwerk. De netwerken die dit betreft zullen hun achterban hiervan op de hoogte brengen. Wilt u zich nog opgeven hiervoor? Dat kan! – e.erren@congresscare.com. Tijdens dit programma onderdeel kunt u deelnemen aan een sessie met het bestuur; deze sessie is vrij toegankelijk voor iedereen. Deelnemers kunnen vragen stellen aan bestuursleden.