arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Wetenschap

Genomineerden 2022 bekend!

De wetenschapscommissie V&VN VS!

De wetenschapscommissie V&VN VS is een commissie die bestaat uit een 6-tal inhoudelijk deskundigen op het gebied van vakinhoudelijke kennis & wetenschap in relatie tot de verpleegkundig specialist (VS). De VS is een masteropgeleide zorgprofessional die in staat is om vanuit de rol van academicus & onderzoeker eigen kennis te vergaren, te delen en wetenschappelijke inzichten te toetsen op basis van (verpleeg)wetenschappelijke literatuur als ook actief bij te dragen aan en het initiëren van (eigen) onderzoek en het stimuleren van collega’s hierin.

Als commissie streven we naar meer bekendheid, ondersteuning en taakvolwassenheid binnen dit aspect van het beroep VS.
Dit doen we door o.a. V(io)S te stimuleren bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek en hiervoor meer publiciteit te genereren met als focus ons eigen jaarcongres. Daarnaast proberen we meer aandacht te vestigen op (wetenschappelijke)onderzoeksprojecten gericht op de versteviging van de positie van de VS in de rol van academicus & onderzoeker met als uitgangspunt de kwaliteit van zorg.

De wetenschapscommissie treedt naar voren als verbindende partij en zet zich onuitputtelijk in voor het bekrachtigen van deze unieke kwaliteit die de VS bezit.

Annette Galema-Boers
Peter Goossens
Linda Kronenberg 
Chulja Pek
Petrie Roodbol
Sanne Smulders (voorzitter) Sanne.smulders@venvnvs.nl


Lid worden van de linkedIN groep?